Tonton Tetamu Ramadan [2016]Cerekarama Full Telemovie

top-filmz.com - kembali lagi bersama Film Top Terbaru film kali ini yang kami bagikan adalah tentang Tonton Tetamu Ramadan [2016]Cerekarama Full Telemovie , setelah mendownload film tersebut harap tinggalkan komentar anda pada halaman Tonton Tetamu Ramadan [2016]Cerekarama Full Telemovie ini jika filmnya bermamfaat bagi anda. lihat juga film sebelumnya tentang Tonton Tetamu Ramadan [2016]Cerekarama Full Telemovie

Tonton Tetamu Ramadan [2016]Cerekarama Full Telemovie


Telefilem terbaru terbitan Suhan Movies & Trading Sdn Bhd berjudul Tetamu Ramadan akan menemui penonton di slot Cerekarama TV3. Dibarisi pelakon-pelakon mantap seperti Aeril Zafrel, Namron, Wawa Zainal, dan Fazlina Ahmad Daud. Telefilem arahan Pali Yahya itu akan disiarkan pada hari Sabtu ini jam 10.00 malam di TV3.

JUDUL : TETAMU RAMADAN
TARIKH / MASA : Sabtu, 26 Jun 2016, 10.00 malam
SIARAN : Slot Cerekarama TV3
PENGARAH : Mohd Fadzli Yahya (Pali Yahya)
TERBITAN : Suhan Movies & Trading Sdn Bhd
PELAKON : Aeril Zafrel, Namron, Wawa Zainal, Fazlina Ahmad Daud, Hakim Zahar

SINOPSIS TETAMU RAMADAN
Hazim trauma kerana tidak sempat bertemu ibunya. Dia menyalahkan dirinya kerana menghampakan Halimah. Ketika menghadap jenazah Halimah, tiba-tiba Hazim ditarik Khaidir ketika Hazim mahu mencium ibunya. Ketika itu Khaidir memberitahu yang Halimah bukan ibu kandungnya. Mempunyai wajah yang tampan membuatkan Hazim didampingi ramai gadis. Namun semuanya berubah apabila suatu pagi, Hazim bangun dari tidur dan menyedari mukanya ditumbuhi bintik merah dan gatal. 


SINOPSIS PENUH TETAMU RAMADAN

TONTON:CLICK HERE
DOWNLOAD-wait


 

terima kasih sudah mendownload film Tonton Tetamu Ramadan [2016]Cerekarama Full Telemovie melalui halaman blog ini, Jangan sampai lupa untuk menyimpan atau Membookmars Halaman Tonton Tetamu Ramadan [2016]Cerekarama Full Telemovie biar anda mudah untuk mendownload film lainnya. lihat juga film selanjutnya tentang .
Tags:

Post Comment