Tonton Lambaian Ramdan [2016] Full Episod 12

top-filmz.com - kembali lagi bersama Film Top Terbaru film kali ini yang kami bagikan adalah tentang Tonton Lambaian Ramdan [2016] Full Episod 12 , setelah mendownload film tersebut harap tinggalkan komentar anda pada halaman Tonton Lambaian Ramdan [2016] Full Episod 12 ini jika filmnya bermamfaat bagi anda. lihat juga film sebelumnya tentang Tonton Lambaian Ramdan [2016] Full Episod 12

Tonton Lambaian Ramdan [2016] Full Episod 12

A Aida Production Sdn Bhd akan membawakan drama khas untuk bulan ramadan nanti berjudul 'Lambaian Ramadan'. Menampilkan pelakon-pelakon hebat seperti Adi Putra, Elizad Sharifuddin, Puteri Balqis, Reen Rahim dan ramai lagi. Drama karya A.Aida ini diarahkan oleh Along Kamaluddin dan skrip oleh Wan Mahani Wan Hassan. Nantikan tayangannya pada bulan puasa menerusi slot Samarinda TV3.

JUDUL : LAMBAIAN RAMADAN
EPISOD : 13 Episod
TARIKH / MASA :31Mei2016
SIARAN : Slot Samarinda TV3
SKRIP : Wan Mahani Wan Hassan
PENGARAH : Along Kamaluddin
TERBITAN : A. Aida Production Sdn Bhd
PELAKON : Adi Putra, Elizad Sharifuddin, Puteri Balqis, Izz Ilham, Muntazar Ghufran, Reen Rahim, Fish Fazil, Qazim Nor

WATAK PELAKON
Adi Putra sebagai Adam Khan
Elizad Sharifuddin sebagai Shila
Puteri Balqis sebagai Nurin
Reen Rahim sebagai Warda


TONTON:CLICK HERE
DOWNLAOD

EPISOD LAIN:CLICK HERE
.

 

terima kasih sudah mendownload film Tonton Lambaian Ramdan [2016] Full Episod 12 melalui halaman blog ini, Jangan sampai lupa untuk menyimpan atau Membookmars Halaman Tonton Lambaian Ramdan [2016] Full Episod 12 biar anda mudah untuk mendownload film lainnya. lihat juga film selanjutnya tentang .
Tags:

Post Comment