Tonton Cinta Karan [2015] Full Episod 3

top-filmz.com - kembali lagi bersama Film Top Terbaru film kali ini yang kami bagikan adalah tentang Tonton Cinta Karan [2015] Full Episod 3 , setelah mendownload film tersebut harap tinggalkan komentar anda pada halaman Tonton Cinta Karan [2015] Full Episod 3 ini jika filmnya bermamfaat bagi anda. lihat juga film sebelumnya tentang Tonton Cinta Karan [2015] Full Episod 3

Tonton Cinta Karan [2015] Full Episod 3

TONTON DIA ISTERI LUAR BIASA FULL EPISOD

Cinta Karan mengisahkan kisah cinta yang sangat unik di antara Zul (Zul Ariffin) dengan Aida (Ayda Jebat). Keunikan pasangan ini ialah, mereka saling kena-mengenakan (prank) di antara satu sama lain dari awal perkenalan hinggalah mereka masing-masing berkahwin. Kemuncak kemarahan Aida ialah selepas Zul menumpahkan makanan di atas kepalanya lalu operasi membalas dendam bermula. Setiap kali Zul cuba untuk menyaikan isi hatinya, setiap kali jugaklah dia dikenakan lagi oleh Aida. Ketika Zul ingin menyampaikan hasrat hatinya pada Aida, muncul seorang lelaki menjemput Aida dan ini membuatkan Zul kecewa kerana menyangka lelaki itu teman istimewa Aida. Hasrat Zul tercapai juga apabila berjaya menyampaikan yang dia sukakan Aida semasa bekerja sementara di Kedai Senheng. Aida datang ke kedai Senheng bersama lelaki tersebut untuk membeli barangan untuk persediaan perkahwinan. Semasa ditegur lelaki tersebut, barulah Zul tahu yang mereka berdua adalah abang dan adik. Zul mencari Aida dan menyampaikan isi hatinya. Apakah reaksi Aida…???


TONTON :CLICK HERE
DOWNLOAD

EPISOD LAIN:CLICK HERE

 

terima kasih sudah mendownload film Tonton Cinta Karan [2015] Full Episod 3 melalui halaman blog ini, Jangan sampai lupa untuk menyimpan atau Membookmars Halaman Tonton Cinta Karan [2015] Full Episod 3 biar anda mudah untuk mendownload film lainnya. lihat juga film selanjutnya tentang .
Tags:

Post Comment