Tonton Ayuni Safira [2015] Full Episod 9

top-filmz.com - kembali lagi bersama Film Top Terbaru film kali ini yang kami bagikan adalah tentang Tonton Ayuni Safira [2015] Full Episod 9 , setelah mendownload film tersebut harap tinggalkan komentar anda pada halaman Tonton Ayuni Safira [2015] Full Episod 9 ini jika filmnya bermamfaat bagi anda. lihat juga film sebelumnya tentang Tonton Ayuni Safira [2015] Full Episod 9

Tonton Ayuni Safira [2015] Full Episod 9TONTON AYUNI SAFIRA FULL EPISOD 

Siti Saleha dan Aqasha akan bergandingan untuk drama bersiri terbaru berjudul 'Ayuni Safira'. Drama ini diambil daripada cerpen Hello My Slave karya Shuhadatul Ain Zakaria, diarahkan oleh Keoi Hj Khalid. Nantikan tayangannya pada 9 April 2015, setiap Khamis dan Jumaat jam 8.30 malam di slot Ratu TV9.

SINOPSIS DRAMA AYUNI SAFIRA

Mengisahkan seorang wanita iaitu Ayuni Safira yang berkahwin dengan Zafran. Zafran pada mulanya berkahwin atas sebab ibunya ingin membalas dendam kepada ibu Ayuni Safira. Lama-kelamaan timbul perasaan cinta kepada Ayuni Safira. Apakah yang terjadi seterusnya? Nantikan.

JUDUL : Drama  AYUNI SAFIRA
EPISOD : 14 episod (Khamis-Jumaat – 8.30malam)
TARIKH : 9 April 2015
SIARAN : Slot Ratu TV9
KARYA : Shuhadatul Ain Zakaria
PENGARAH : Keoi Hj Khalid
TERBITAN : Global Station Sdn Bhd
PELAKON : Siti Saleha dan Aqasha, Zarina Zainuddin, Sasqia Dahuri, Marifa Farida, Afiq Muiz  Fakri, Nizen Ayob, Mak Wan latah, Siti Nabila 

TONTON :CLICK HERE
DOWNLOAD

EPISOD LAIN:CLICK HERE

 

terima kasih sudah mendownload film Tonton Ayuni Safira [2015] Full Episod 9 melalui halaman blog ini, Jangan sampai lupa untuk menyimpan atau Membookmars Halaman Tonton Ayuni Safira [2015] Full Episod 9 biar anda mudah untuk mendownload film lainnya. lihat juga film selanjutnya tentang .
Tags:

Post Comment